Showroom afspraak maken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Levertijden uitloop

  * 24 februari 2022
  De gevolgen van de Russische inval in Oekraïne zijn verstrekkend. Ook de meubel-industrie ondervindt de gevolgen. Vooral de Poolse meubel fabrieken kampen in sommige gevalen met personeel tekort zowel in de fabriek al op de vrachtwagen. Levertijden en productie kunnen hier door in gevaar komen, laten we begripvol omgaan met deze nare en onzekere situatie voor deze mensen. 

  * 24 mei 2022 
  Gelieve rekening te houden met de zomersluiting van onze leveranciers. Vanaf week 22 graag tot maximaal 3 weken bij de levertijd op te tellen, uiteraard doen we ons uiterste best zo snel mogelijk uw orders uit te leveren.

  *Oktober 2022
  De uiterste besteldatum van de banken die op maat gemaakt zijn is een gegarandeerde levering vóór Kerstmis is 28-10-2022. Dit is altijd onder voorbehoud van de beschikbaarheid van onze grondstoffen.

  Houd er rekening mee dat wij bestellingen die na 28-10-2022 tot 16-01-2023 worden ontvangen, zullen bevestigen met twee tot drie weken extra levertijd, wegens productievakantie. Vanaf 16-01-2023 bevestigen wij uw bestellingen met de leveringsdatum die u van ons gewend bent. Natuurlijk proberen we uw bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »