❤️ De showroom van PureWonen bezoeken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Organize Kast 62cm Grenen Mist [fsc]

    949,- Levertijd 1 week met bezorg afspraak
    Een mooi, robuuste kast met klassieke elementen, dat is de Organize kast uit de nieuwe collectie van BePureHome. De Organize kast ( 215x110x62 cm) is gemaakt van massief FSC gecertificeerd grenen, gelakt in een moderne kleur mist grijs en heeft een geschu... Toon meer
    1 variaties

    Al onze meubelen worden gratis bezorgd in Nederland, met uitzondering van de eilanden en producten uit de categorie sale.

    • Gratis 5 jaar garantie op zit meubelen
    • Beoordeling 9,1 op Kiyoh uit 314 beoordelingen
    • Veilig en achteraf betalen
    • Bezoek onze showroom

    Andere mensen bekeken ook:

    Heeft u een vraag over dit product?

    Heeft u een vraag over dit product?

    Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van het perfecte product

    Productomschrijving, maten en kleuren

    Een mooi, robuuste kast met klassieke elementen, dat is de Organize kast uit de nieuwe collectie van BePureHome. De Organize kast ( 215x110x62 cm) is gemaakt van massief FSC gecertificeerd grenen, gelakt in een moderne kleur mist grijs en heeft een geschuurde afwerking. De deuren zijn voorzien van mooie sierlijsten en een metalen handgreep over de gehele lengte van de deur in een antique brass finish. Deze antique brass handgreep geeft een moderne twist aan een overwegende klassieke kast. Het interieur van de kast wordt standaard geleverd met hanggedeelte en 1 legplank over de gehele breedte van de kast. Aan de onderzijde van de kast bevind zich achter de twee kleinere deuren ook 1 brede legplank over de gehele breedte van de kast. Tip Een optie is een extra interieurpakket die bestaat uit 3 legplanken over de gehele breedte van de kast en zo creëer je een handige legkast.
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »