❤️ De showroom van PureWonen bezoeken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  'Dit zijn tot nu toe de trends van 2024'

  Begin september werd één van dé kleurtrends van het jaar 2024 bekendgemaakt. Sweet Embrace van verfmerk Flexa is de kleur die menig interieurliefhebber op de muur zal hebben komend jaar. Maar er zijn natuurlijk veel meer kleurtrends voorspeld.

  Langzaamaan komt 2024 in zicht en dat betekent dat de nieuwe kleuren van het jaar gelanceerd worden. Zo maakten Flexa, Karwei en Histor hun favoriete kleuren al bekend. RTL Nieuws zet ze op een rijtje, voor wie ze gemist heeft.

   

   

  Flexa
  Verffabrikant Flexa draagt de warme lichtroze-beige tint Sweet Embrace aan als kleur van het jaar. De vriendelijke en zachte tint, die een positief gevoel in het levens brengt, maakt volgens Flexa het verschil.

   

   

  Karwei
  Maar ook Karwei maakt de kleur van 2024 bekend. De bouwketen zet het nostalgische vakantiegevoel centraal met California Mauve. De kleur is te omschrijven als grijs-lila.

   

   

  Histor
  Ook Histor blijft niet achter en komt met een frisse kleur voor in het interieur. Geeltint Limitless wordt gekenmerkt door de intense helderheid. De kleur is zowel warm als koel waardoor je het kunt gebruiken als basiskleur, maar ook als aanvulling van je interieur.

  Bron: RTL Nieuws

   

   

  Vier woontrends in 2024: hoe pas je die toe?

  'Ga jij graag met de trends mee in je interieur, of wordt het simpelweg tijd voor een goeie opfrisbeurt in huis? Houd dan zeker de interieurtrends van 2024 in de gaten. We zetten vier trends op een rij dit je in 2024 volop terug gaat zien en laten zien hoe je die kunt toepassen', meldt RTL Nieuws.

   

   

  Al in februari jl. zette INretail de vier woontrends van 2024 bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn op de gevoelige plaat.

  'Het lijkt erop dat 2024 een jaar wordt waarin we onze interieurs vullen met een mix van de diepe en rijke kleuren uit de jaren ’20 van de vorige eeuw en de nostalgische jaren ‘70, duurzame keuzes zoals het hergebruik van meubels én een organische benadering van design. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan het gebruik van ronde en zachte lijnen. Het resultaat? Een interieur dat zowel stijlvol als milieuvriendelijk is, en vooral, weerspiegelt wie we zijn en waar we in geloven', schrijft RTL Nieuws.

   

  Publicatiedatum:

   

   

  https://showroom.purewonen.nl/

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »