Showroom afspraak maken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaal mogelijkheden

  Wij vinden het belangrijk dat u een veilig gevoel heeft bij het winkelen in onze webwinkel.

  Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om uw order af te rekenen. 

  • Ideal betaling
  • Creditcard betalingen,  tot een maximum van € 1000,-  
  • Belfius Direct Net betalingen
  • Bancontact Mister Cach
  • Vooraf overmaken, betaling per bank voor levering mits een aanbetaling van minimaal van 30%. 
  • Afterpay, betaal 14 dagen na levering. 
  • Paypal, betaal achteraf.
  • Billink, betaal na 14 dagen.
  • IN3, In 3x betalen 0% rente
  • CreditClick
 In termijnen betalen van €100,- tot €5500,-
  • Spraypay, een aankoopbedrag van €250,- tot €5000,- in 12, 18, 24 of 36 maanden betalen. 

   

  IDEAL:

  Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 
  U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, de zogeheten Issuers.
  Bij een retour wordt het betaalde bedrag weer op je bankrekening bijgeschreven.
  Dit kan 5 dagen duren.

   

  Creditcard:

   

  U kunt veilig en makkelijk betalen met je creditcard.
  Bij een retour wordt het betaalde bedrag weer op je creditkaart bijgeschreven.
  Dit kan tot 30 dagen duren.  

   

  AfterPay:

  Afterpay  

  AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

  AfterPay voert voor Purewonen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen, met de AfterPay App regelt u dit  veilig en heel eenvoudig op uw smartphone.

  Via de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf uw computer of tablet. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij Purewonen.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 2500,-.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  AfterPay – Digitale Factuur (België)

  AfterPay voert voor Purewonen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving Mijn AfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarmaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  Als je toch liever telefonisch contact hebt, kun je bellen op 020 - 7 230 270.

   

  Paypal:

   

  Shop met een gerust gevoel. PayPal beschermt je financiële gegevens. Bovendien dekt PayPal Aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen als je ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van de omschrijving van de verkoper. 

   

  Bij een retour wordt het bedrag weer op je PayPal-account bijgeschreven.

   

  Billink:

  Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!

   

  IN3:

  IN3 betaalgemak purewonen

  In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

  Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

  Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

  Hoe werkt het?

  Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met begeleidend sms’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check:

  Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

  1. 1e betaling & verzending:

  Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

  1. 2e & 3e betaling:

  Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

  Klantenservice Consumenten
   
  Telefoonnummer: 088 - 39 93 333
  Email: [email protected]
   

  Spraypay:

  SprayPay- Gespreid betalen

   

   

   

  Spraypay voert voor PureWonen het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Dit wordt gedaan onder de volledige vergunning van de AFM onder haar vergunningsnummer: 12045002. Je kunt bij PureWonen gespreid betalen vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €5000,-. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, moet je een aantal vragen beantwoorden, dit gebeurd allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Je krijgt vervolgens direct te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en goedgekeurd zal de bestelling in procedure genomen worden. 

  Kies in de winkelwagen voor SprayPay gespreid betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, moet je een aantal vragen beantwoorden, dit gebeurd allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Je krijgt vervolgens direct te horen of gespreid betalen mogelijk is.
  Als de aanvraag volledig is afgerond zal de bestelling in procedure genomen worden.

   

  Hoe werkt Spraypay gespreid betalen 

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Ondertekening automatische incasso 
  • Betaal via je eigen bank
  • Gelijke termijnen
  • Geen aanbetaling nodig
  • Gelijk uw meubels thuis
  • Snel en eenvoudig
  • Extra aflossen zonder kosten

  Als de aanvraag is goed gekeurd wordt de eerste termijn bedrag na 30 dagen afgeschreven.

   

   

  Bereken hier u maand bedrag in 36 maanden 

   

   

  Gemakkelijk gespreid betalen in 12 tot 36 termijnen met SprayPay

  PureWonen biedt u als klant een extra gemakkelijke betaalservice. U hoeft namelijk niet ineens te betalen. Het is bij ons mogelijk om gemakkelijk gespreid te betalen in termijnen. Op deze manier is er sprake van een beperkte financiële belasting en is de termijnbetaling in te calculeren in het vaste lastenpatroon. Wij werken hierin samen met betaalprovider SprayPay. Het is een unieke betaalmethode die speciaal voor online aankopen is ontwikkeld.

  Voordeel gespreid betalen

  Op de webshop van PureWonen zijn er diverse betaalopties beschikbaar. Wilt u niet direct betalen, maar liever gespreid over 12  of 36  termijnen? Dan kiest u in onze webshop tijdens de bestelprocedure bij de stap voor het afrekenen voor de optie SprayPay. Dat biedt het voordeel dat u niet ineens een groot bedrag hoeft af te rekenen. De betaling vindt maandelijks plaats. De hoogte van de termijn is afhankelijk van de totaalprijs. Uiteraard dient het gespreid betalen wel financieel verantwoord te zijn. Daarom volgt er ook een beoordeling of u voor SprayPay in aanmerking komt.

  Snelle check

  Het is namelijk de bedoeling dat u ook nog na de aankoop met de keuze voor gespreid betalen aan al uw financiële verplichtingen kunt voldoen. Het betreft hier overigens een hele snelle check die online uitgevoerd wordt. Zo weet u al binnen een paar seconden of u voor gespreid betalen in aanmerking komt. Bij een akkoord is de bestelling met deze betaalwijze definitief vastgesteld.

  Gespreid betalen voor aankopen tussen € €250 en €3500,-

  Het aankoopbedrag in de webshop van PureWonen moet in elk geval minimaal 250 euro zijn. Het is voor lagere aankoopbedragen niet mogelijk om van gespreid betalen gebruik te maken. SprayPay ondersteunt overigens goede doelen in de wereld. U levert daar indirect een bijdrage aan door voor gemakkelijk gespreid betalen in 12 of 36 maanden te kiezen. SprayPay doneert namelijk een deel van het aankoopbedrag. Er is een lijst met goede doelen beschikbaar waar u een keuze uit kunt maken. De donatie krijgt alleen uitvoering indien via het artikel tijdig en volledig is afbetaald. Op deze manier levert u indirect samen met SprayPay een bijdrage aan een van de vele goede doelen in de wereld die financiële steun hard nodig hebben.

  Bereken het maandbedrag 

  Het is heel eenvoudig om online het maandbedrag te berekenen. U hoeft hiervoor alleen maar het aankoopbedrag te weten van het artikel uit de meubelcollectie van PureWonen. De termijn voor gespreid betalen, is 36 maanden. Op basis hiervan is het maandelijks te betalen bedrag gemakkelijk te berekenen. In de calculator van SprayPay hoeft u alleen maar het aankoopbedrag in te vullen en op berekenen te klikken.

  Stap voor stap

  Maak een keuze uit het assortiment van PureWonen, plaats het gewenste artikel in de winkelmand en rond de bestelling af. Vul u gegevens volledig en kies voorOrder met internet betaling en selecteer SprayPay als betaaloptie. Na de snelle check  en akkoordbevinding rekent SprayPay de bestelling voor u af bij PureWonen. U betaalt daarna 12 maandelijkse termijnen. Het eerste maandbedrag wordt na dertig dagen via automatische incasso betaald. Na afloop van de termijnen is het artikel volledig betaald. U heeft dan de mogelijkheid om een goed doel te selecteren waar SprayPay een donatie aan verstrekt.

  Het gespreid betalen van een bestelling is een extra service voor u als klant van PureWonen. Op deze manier profiteert u van optimaal betaalgemak en staat u niet ineens voor een grote uitgave.

  SprayPay 

  SprayPay voert voor PureWonen het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Dit wordt gedaan onder de volledige vergunning van de AFM onder haar vergunningsnummer: 12045002. Je kunt bij PureWonen gespreid betalen vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, moet je een aantal vragen beantwoorden, dit gebeurd allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Je krijgt vervolgens direct te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en goedgekeurd zal de bestelling in procedure genomen worden. 

   

  Voor vragen kun je altijd contact opnemen met PureWonen 0226-234070 of direct met SprayPay030-7606540 (Tussen 10:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00) 

   
   

  Veilig

  Jouw gegevens zijn persoonlijk en daar wordt integer mee omgegaan, daar zorgen wij goed voor.  
   

  Vriendelijk

  SprayPay is zorgvuldig en transparant. Zijn er desondanks vragen dan lost onze klantenservice dit gegarandeerd op.
   

  Verantwoord

  SprayPay stelt jou een aantal vragen over jouw financiële situatie. De combinatie van jouw antwoorden en onze toetsing bij onder andere het BKR bepalen of het verantwoord is om gespreid te gaan betalen.
   
   
   
   
   

  In termijnen betalen met CreditClick

  CreditClick is een manier van betalen met krediet voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij je past. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt. Het is te gebruiken in Nederland voor bedragen tussen €100,- en €5500,-. 

  Gesplitste betaling

  Een deel uitgesteld via CreditClick en een deel direct via iDEAL. Door de samenwerking met Tinka is het mogelijk om het aankoopbedrag te splitsen in een gedeelte via gespreid betalen en een gedeelte direct te betalen via iDEAL. Bijvoorbeeld als u een product kopen van €2.950,- waarbij hij/zij €1.500 met CreditClick financiert en €1,495,- direct betaald via een iDEAL betaling aan Tinka. U als consument heeft de vrijheid om de betaling op zijn eigen manier te financieren.

  Hoe vraag ik een krediet bij CreditClick aan?

  • ✓  Kies ‘CreditClick’ uit het lijstje betaalopties bij het afrekenen in de webshop.

  • ✓  Log in als bestaande CreditClick-klant of registreer je als nieuwe klant.

  • ✓  Identificeer uzelf middels iDIN.

  • ✓  Vul je contactgegevens, leefsituatie en financiële gegevens in.

  • ✓  Kies voor een krediet op maat of betalen in termijnen.

  • ✓  De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag en geeft binnen enkele seconden goedkeuring.

  • ✓  Teken je kredietcontract digitaal en sluit af met het betalen van je aankoop.

  • ✓  Het hele proces, van kiezen voor CreditClick tot het bevestigen van je aankoop, duurt slechts een paar minuten.

   Wat voor informatie / documenten heb ik nodig voor een aanvraag?

  • ✓  Toegang tot een iDIN geactiveerde betaalrekening.

  • ✓  Contactgegevens en informatie over je leefsituatie (inkomen, woonkosten en informatie over

   eventuele andere leningen)

   Waar kan je CreditClick gebruiken?

   Je kunt met CreditClick online betalen in alle winkels die CreditClick accepteren en het CreditClick-logo laten zien op hun website.

   Hoe gaat CreditClick om met mijn persoonlijke gegevens?

   Je gegevens zijn volkomen veilig. Wij respecteren je privacy en je gegevens zijn volledig beschermd. De gegevens worden alleen gebruikt voor het aanvragen van de lening en voor een mogelijke vervolgaankoop met je CreditClick-account.

   Kan ik het bedrag wat ik heb terugbetaald opnieuw gebruiken?

   Ja, na het aflossen van het gebruikte deel van de lening, kun je de de opnieuw opgebouwde krediet faciliteit gebruiken voor nieuwe aankopen.

   Zijn er kosten voor mij?

   Voor het gebruik van CreditClick betaalt je een rentepercentage over het gebruikte krediet. Er zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Dit rentepercentage is lager dan roodstand bij de bank en/of het gebruik van een Creditcard.

   Kan ik het krediet eerder aflossen?

   Uiteraard. Bij alle vormen van krediet is het mogelijk om eerder af te lossen. Vanzelfsprekend zonder boete.

   Bel met Creditclick  +31 20 299 81 64

  Is Achteraf betalen mogelijk

  Achteraf betalen is meestal mogelijk, in een aantal gevallen kunnen wij vragen om op een andere manier te betalen, bijvoorbeeld bij hoge bedragen. Ben je een nieuwe klant? Dan kan het voorkomen dat we je vragen om je eerste bestelling met iDEAL te betalen. Bij het afrekenen van je volgende bestelling kun je in de meeste gevallen wel voor Achteraf betalen kiezen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »