❤️ De showroom van PureWonen bezoeken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Meubelonderhoud

  Bij PureWonen, gevestigd in Broek op Langedijk, Noord-Holland, begrijpen we dat uw meubels een waardevolle investering zijn.

  Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw prachtige meubels kunt genieten. Het juiste onderhoud is essentieel, niet alleen om uw meubels er fantastisch uit te laten zien, maar ook om hun levensduur te verlengen. Hier hebben we handige tips en adviezen verzameld om u te helpen uw meubels in topconditie te houden.

  **1. Regelmatig stofzuigen:** Stof en vuil kunnen zich ophopen en de stof of bekleding aantasten. Door regelmatig te stofzuigen met een zacht borstelhulpstuk kunt u het meeste stof en vuil verwijderen.

  **2. Directe behandeling van vlekken:** Het is cruciaal om vlekken onmiddellijk aan te pakken. Gebruik een schone doek om gemorste vloeistoffen voorzichtig op te deppen. Vermijd wrijven, omdat dit de vlek verder in de stof kan wrijven. Raadpleeg indien nodig de handleiding van uw meubelstuk voor specifieke vlekverwijderingsinstructies.

  **3. Bescherming tegen zonlicht:** Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan leiden tot verkleuring en schade. Plaats uw meubels op een plek waar ze niet direct worden blootgesteld aan zonlicht of gebruik gordijnen/jaloezieën om de blootstelling te verminderen.

  **4. Draai kussens regelmatig om:** Om slijtage gelijkmatig te verdelen, raden we aan om de kussens van uw meubels regelmatig om te draaien. Dit helpt verzakkingen en vervormingen te voorkomen.

  **5. Gebruik de juiste reinigingsmiddelen:** Controleer altijd het etiket van uw meubels voor specifieke reinigingsinstructies. Gebruik alleen reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor het type bekleding of oppervlak van uw meubels. Vermijd agressieve chemicaliën die permanente schade kunnen veroorzaken.

  **6. Voorkom overbelasting:** Let op het maximale draagvermogen van uw meubels, vooral bij zitmeubelen zoals banken en stoelen. Overbelasting kan leiden tot beschadiging van de constructie of het frame.

  **7. Regelmatig onderhoud:** Naast dagelijkse reiniging is het belangrijk uw meubels regelmatig te onderhouden. Dit kan het opnieuw aandraaien van schroeven, het opnieuw lakken van houten meubels of het opfrissen van de bekleding omvatten. Raadpleeg een professional als u twijfelt over het juiste onderhoud.

  Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u de levensduur van uw meubels verlengen en ervoor zorgen dat ze er altijd mooi uitzien. Bij PureWonen staan we altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het onderhoud van uw meubels. Neem gerust contact met ons op via [deze link] www.purewonen.nl

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »