Sluiten

Categorieën

Filters

  Meubelonderhoud

  Bij PureWonen begrijpen we dat uw meubels een waardevolle investering zijn. Daarom willen we ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk van uw prachtige meubels kunt genieten. Met het juiste onderhoud blijven uw meubels er niet alleen fantastisch uitzien, maar gaan ze ook langer mee. We hebben hier een aantal handige tips en adviezen verzameld om u te helpen uw meubels in topconditie te houden.

  1. Regelmatig stofzuigen: Stof en vuil kunnen zich ophopen op uw meubels en de stof of bekleding aantasten. Door regelmatig te stofzuigen met een zachte borstelhulpstuk, kunt u het meeste stof en vuil verwijderen.

  2. Vlekken direct behandelen: Het is belangrijk om vlekken onmiddellijk aan te pakken. Gebruik een schone doek om gemorste vloeistoffen voorzichtig op te deppen. Vermijd wrijven, omdat dit de vlek verder in de stof kan wrijven. Raadpleeg indien nodig de handleiding van uw meubelstuk voor specifieke vlekverwijderingsinstructies.

  3. Bescherming tegen zonlicht: Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan leiden tot verkleuring en schade aan uw meubels. Plaats uw meubels daarom op een plek waar ze niet direct worden blootgesteld aan zonlicht of gebruik gordijnen of jaloezieën om de blootstelling te verminderen.

  4. Draai kussens regelmatig om: Om slijtage gelijkmatig te verdelen, raden we aan om de kussens van uw meubels regelmatig om te draaien. Dit helpt om verzakkingen en vervormingen te voorkomen.

  5. Gebruik de juiste reinigingsmiddelen: Controleer altijd het etiket van uw meubels voor specifieke reinigingsinstructies. Gebruik alleen reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor het type bekleding of oppervlak van uw meubels. Vermijd agressieve chemicaliën die permanente schade kunnen veroorzaken.

  6. Voorkom overbelasting: Let op het maximale draagvermogen van uw meubels, met name bij zitmeubelen zoals banken en stoelen. Overbelasting kan leiden tot beschadiging van de constructie of het frame.

  7. Regelmatig onderhoud: Naast de dagelijkse reiniging is het belangrijk om uw meubels regelmatig te onderhouden. Dit kan het opnieuw aanhalen van schroeven, het opnieuw lakken van houten meubels of het opfrissen van de bekleding omvatten. Raadpleeg een professional als u twijfelt over het juiste onderhoud.

  Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u de levensduur van uw meubels verlengen en ervoor zorgen dat ze er altijd mooi uitzien. Bij PureWonen staan we altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het onderhoud van uw meubels. Neem gerust contact met ons op. 

  https://www.purewonen.nl/service/about/

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »