❤️ De showroom van PureWonen bezoeken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  PureWonen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid

  PureWonen spant zich in om de inhoud van Purewonen.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  De op PureWonen.nl aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van PureWonen.

  Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op purewonen.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met PureWonen. Voor op PureWonen.nl.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan PureWonen nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij PureWonen. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van PureWonen, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

   

  Overige

  De informatie op deze site kan op ieder gewenst moment door PureWonen worden gewijzigd.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »