• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Service en Retourneren

Klachten:

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht in behandeling nemen en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

 

Onze gegevens: 
PureWonen.nl
Dorpsstraat 39
1721 BA Broek op Langedijk
Tel     : 0226-234070
Email : info@purewonen.nl

 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar PureWonen.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

 

Herroepingsrecht:

14 dagen recht van retour indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Deze periode gaat in nadat u het product heeft ontvangen. U kunt het complete, ongebruikte, onbeschadigde product terugsturen. Indien mogelijk in de originele fabrieksverpakking. Wij vragen u het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te retourneren. De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening, bewaar daarom altijd het bewijs van verzending. Binnen 14 dagen nadat wij het product van u terug hebben ontvangen storten wij uw aankoopbedrag terug inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald bij het bestellen van het product. U kunt gebruik maken van het Herroepingsformulier om van uw aankoop af te zien, en deze aan ons e-mailen of opsturen.

Aanvullende voorwaarden- Herroeprecht :

In geval van herroeprecht binnen 14dagen en u de 5 jaar garantie All in House spuitbus / spuitbussen heeft gebruikt. Zal bij de creditering van het bedrag een bedrag ad € 40,00 per zitplaats / spuitbis van het te crediteren bedrag worden afgehaald.

Retourneren:

Bij PureWonen.nl mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Zo kun je alles bekijken en beoordelen. Mocht je aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kun je deze retourneren zonder opgave van reden. 
De verzendkosten bij het retourneren komen voor rekening van de klant. 

Stuur jouw retourartikelen mits ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele, onbeschadigde verpakking met een kopij van de order of factuur naar:

 

Retouradres:
PureWonen
p/a Molenaar Transport
Vreekesweid 33-35
1721 PP Broek op Langedijk
 

PureWonen is niet aansprakelijk  voor beschadigingen of zoekrakingen van de retourgestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs. PureWonen mag wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet deugdelijk terug is gekomen.

Na het verwerken van je retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. (het geld wordt gestort op het rekeningnummer van de koper waarvan wij de betaling hebben ontvangen).
Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd.
Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.PureWonen.nl
Dorpsstraat 39
1721 BA Broek op Langedijk
T: 0226-234070                   
E: info@purewonen.nl
K.v.K.nr:  37099795
BTW  nr :  NL184837261B02
ABN-AMRO IBAN nummer: NL85ABNA0610641190

DOWNLOAD FORMULIER