Showroom afspraak maken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & Retourneren

  Bezorging meubelen :

  Uw bestelling van de bank en meubels worden kosteloos bij u thuis afgeleverd door onze vaste transporteur Molenaar Transport uit Broek op Langedijk.
  We hebben al meer dan 10 jaar ervaring met Molenaar Transport en wij weten dat uw meubels in goede handen zijn bij hen.

  Op het moment dat uw meubel via Molenaar Transport bezorgd kan worden nemen wij contact met u op en bespreken wij gezamenlijk een dag waarop de bezorging kan plaats vinden.
  De avond voor bezorging neemt Molenaar Transport contact met u op welk dagdeel u de levering kunt verwachten.

  De chauffeur levert tot aan de 1ste deur van het bezorgadres. Wij adviseren bij het leveren van een bank, tafel of kast op het moment van levering extra hulp beschikbaar te hebben.

  Ook gebruiken de diensten van PostNL, DHL en Upc. Indien uw producten via deze weg worden verzonden, ontvangt u een track & trace zodat u uw bestelling kunt volgen. 

  Als u specifieke wensen heeft ten aanzien van de levering laat het ons weten, dan komen er vast en zeker uit. 
  Wij leveren in Nederland gratis op postcode route met uitzondering van de eilanden.


  Levering Eilanden:

  De eilanden leveren wij op basis van kostprijs, welke eerst met U besproken worden. In de bestelomgeving dient u dit zelf aan te geven dat het een eiland levering betreft.

  Levering van Outlet pagina:

  Producten uit de outlet pagina kunnen worden bezorgd tegen meerprijs. 

  Volume voordeel

  Geniet van de geweldige kortingsdeals en u maakt gebruik van het retourrecht komt u terug in de eerst genoemde normale prijs. 

  Levering België:

  In België leveren meubels tegen een meerprijs van € 75,-.
  Kleine meubelen in overleg tegen kostprijs. 

   

  Service:

  Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail aan [email protected]

  Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 5 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

  Wij zullen de klacht in behandeling nemen en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Mochten wij het niet worden, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar PureWonen.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

  Herroepingsrecht:

  14 dagen recht van retour indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Deze periode gaat in nadat u het product heeft ontvangen. U kunt het complete, ongebruikte, onbeschadigde product terugsturen. Indien mogelijk in de originele fabrieksverpakking. Wij vragen u het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te retourneren. De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening, bewaar daarom altijd het bewijs van verzending. Binnen 14 dagen nadat wij het product van u terug hebben ontvangen storten wij uw aankoopbedrag terug inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald bij het bestellen van het product. U kunt gebruik maken van het Herroepingsformulier om van uw aankoop af te zien, en deze aan ons e-mailen of opsturen.

  Aanvullende voorwaarden- Herroeprecht :

  In geval van herroeprecht binnen 14 dagen en u de 5 jaar garantie All in House spuitbus / spuitbussen heeft gebruikt. Zal bij de creditering van het bedrag een bedrag ad € 45,00 per zitplaats / spuitbis van het te crediteren bedrag worden afgehaald.

  Retourneren:

  Bij PureWonen.nl mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Mocht je aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kun je deze retourneren zonder opgave van reden. 
  De verzendkosten bij het retourneren komen voor rekening van de klant. 

  Stuur jouw retourartikelen mits ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele, onbeschadigde verpakking met een kopij van de order of factuur naar:

  Retouradres:
  PureWonen
  p/a Molenaar Transport
  Vreekesweid 33-35
  1721 PP Broek op Langedijk

  PureWonen is niet aansprakelijk  voor beschadigingen of zoekrakingen van de retourgestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs. PureWonen mag wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet deugdelijk terug is gekomen. Retourzendingen zijn altijd op eigen risico, ook wanneer er problemen ontstaan bij de vervoerder.

   

  Na het verwerken van je retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. (het geld wordt gestort op het rekeningnummer van de koper waarvan wij de betaling hebben ontvangen).
  Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd.
  Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

   

  DOWNLOAD FORMULIER

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »