Showroom afspraak maken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Vragen lopende bestelling

  Heeft u vragen over uw lopende bestelling, dan vragen wij u om:

  - Een e-mail te sturen naar [email protected] 
  - Telefonisch contact op te nemen tijdens kantoor openingsuren
     (maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17:00 uur)

  Via de chatbox en whatsapp kunnen geen levertijden doorgeven worden van lopende orders. 

   

  COVID19

  Beste klant,

  Voor velen is de handel compleet anders verlopen dan wij ooit hadden kunnen bedenken. Ten gevolge van de wereldwijde coronamaatregelen hebben de activiteiten op vele locaties voor enige tijd stil gelegen. Helaas hebben wij daar ook de nodige hinder van ondervonden.

  Gelukkig is de productie en het transport inmiddels zo goed als overal weer opgestart. Er wordt met man en macht gewerkt om de ontstane achterstanden weg te werken. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de afgesproken levertijden na te komen en in veel gevallen lukt dit ook. Bij bestellingen via de website staat de beschikbaarheid en data van binnenkomst bij de artikelen vermeld.

  Wij kunnen helaas niet voorkomen dat er op een enkele plek toch enige vertraging in de productie of in de verzending optreedt ten gevolge van lokaal getroffen maatregelen. Hierdoor kan het voorkomen dat artikelen niet op de eerder gecommuniceerde datum geleverd kunnen worden. Wij realiseren ons dat dit het nodige ongemak met zich meebrengt. 

  Gezien de bijzondere omstandigheden hopen wij op je begrip en bedanken wij je voor je geduld.

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »