❤️ De showroom van PureWonen bezoeken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Vragen lopende bestelling

  Indien u vragen heeft met betrekking tot uw huidige bestelling, verzoeken wij u vriendelijk om gebruik te maken van de volgende communicatiekanalen:

  1. **E-mail:** U kunt uw vragen en opmerkingen sturen naar [email protected]. Ons toegewijde team zal uw e-mail zorgvuldig behandelen en zo spoedig mogelijk antwoorden om u van de benodigde informatie te voorzien.

  2. **Telefonisch contact:** Voor directe ondersteuning en een persoonlijk gesprek, nodigen wij u uit om tijdens onze kantoor openingsuren telefonisch contact met ons op te nemen. Onze telefonische bereikbaarheid is van maandag tot en met vrijdag, tussen 10:00 en 17:00 uur. U kunt ons bereiken op het opgegeven telefoonnummer om uw vragen te bespreken en eventuele zorgen op te lossen.

  Gelieve er rekening mee te houden dat het doorgeven van levertijden voor lopende bestellingen niet mogelijk is via de sociale media en WhatsApp. Deze kanalen zijn meer geschikt voor algemene vragen en snelle informatie. Wij vragen om uw begrip en medewerking in deze kwestie, zodat wij u de best mogelijke service kunnen bieden met betrekking tot uw lopende orders. Mocht u verdere assistentie nodig hebben, staan wij tot uw beschikking via de eerder genoemde communicatiemiddelen.

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »