De showroom van PureWonen bezoeken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Statement 4-zits Bank 280 Cm Elephant Skin

    1.499,-
    1.349,10 Verwachtte levertijd: 31-05-2024
    5 Jaar zorgeloos genieten van uw nieuwe zitmeubel met Iproteqt garantie!... Toon meer
    1 variaties

    Al onze meubelen worden gratis bezorgd in Nederland, met uitzondering van de eilanden en producten uit de categorie sale.

    • Gratis 5 jaar garantie op zit meubelen
    • Beoordeling 9,1 op Kiyoh uit 314 beoordelingen
    • Veilig en achteraf betalen
    • Bezoek onze showroom

    Andere mensen bekeken ook:

    Heeft u een vraag over dit product?

    Heeft u een vraag over dit product?

    Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van het perfecte product

    Productomschrijving, maten en kleuren

    De naam van deze bank zegt genoeg, toch? Een bank als deze staat als een duidelijk element in huis. Een bank bepaalt de sfeer van het interieur en deze bank biedt een goede basis voor meerdere woonstijlen. Het design van Statement is basic, maar valt door de omvang natuurlijk wel op. Deze ruime 4-zits bank biedt ruimte genoeg voor het hele gezin en zit heerlijk. Deze bank Statement past perfect in de collectie van BePureHome, is puur en stoer en bestaat uit meerdere varianten, stoffen en kleuren. Deze variant is bekleed met een mooie Elephant skin. Deze skin lijkt op leer, maar is gemaakt van 50% nylon en 50% pu in een warm grijze kleur en dat geeft de bank een chique uitstraling en voelt heerlijk aan. De zitdiepte is 63 cm, de zitbreedte 244 cm, de zithoogte 45 cm, de hoogte van de armleuning is 65 cm, de breedte van de armleuning is 18 cm, de poothoogte is 15,5 cm, de hoogte van het frame is 18,5 cm. De totale afmetingen van deze Statement bank zijn (hxbxd) 77x280x93 cm. Deze bank wordt in losse elementen geleverd. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels. Orders van dit artikel kunnen niet worden geannuleerd.

    Alleen bij PureWonen ontvangt u gratis:

     5 Jaar zorgeloos genieten van u nieuwe zitmeubel met All in House Service en Garantie!

    Voor meer informatie over de extra garantie klik hier.

    Onderhoud:
    Onderhoud was nog nooit zo makkelijk. Bij aankoop van uw nieuwe zitmeubel ontvangt u gratis een onderhoudsset. De set bevat een bescherm-spray en vlek-verwijderaar. Hierdoor wordt de nieuwe zitmeubel optimaal beschermt. Mocht er toch een vlek ontstaan die u zelf niet meer uit de zitmeubel krijgt, dan staan wij maar liefst 5 jaar lang klaar om de vlek te verwijderen!

    Het recycle leer kan niet worden behandeld met vet voor leer.

    Extra garantie All in house PureWonen

    Wat is recycle leer?
    Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% echt leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: De onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

    Gerelateerde producten

    Statement 3-zits Bank 230 Cm Elephant Skin
    Statement 3-zits Bank 230 Cm Elephant Skin

    Verwachte levertijd

    1.299,- 1.169,10
    Statement 1-zits Element Fluweel Taupe
    Statement 1-zits Element Fluweel Taupe

    Verwachte levertijd

    439,- 395,10
    Statement Hocker Elephant Skin 80x55cm
    Statement Hocker Elephant Skin 80x55cm

    Verwachte levertijd

    279,- 251,10
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »