❤️ De showroom van PureWonen bezoeken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Wish 2-deurs Kast Metaal Zwart

    429,- Levertijd 1 week met bezorg afspraak
    Stoere, slanke 2-deurs kast Zwart ijzer met een used look Voorzien van één legplank en twee lades H 151 cm x B 87 cm x D 36 cm Deze stoere, slanke Wish 2-deurs kast komt de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. Wish is een opbergkast die gemaakt... Toon meer
    1 variaties

    Al onze meubelen worden gratis bezorgd in Nederland, met uitzondering van de eilanden en producten uit de categorie sale.

    • Gratis 5 jaar garantie op zit meubelen
    • Beoordeling 9,1 op Kiyoh uit 314 beoordelingen
    • Veilig en achteraf betalen
    • Bezoek onze showroom

    Andere mensen bekeken ook:

    Heeft u een vraag over dit product?

    Heeft u een vraag over dit product?

    Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van het perfecte product

    Productomschrijving, maten en kleuren

    Stoere, slanke 2-deurs kast Zwart ijzer met een used look Voorzien van één legplank en twee lades H 151 cm x B 87 cm x D 36 cm Deze stoere, slanke Wish 2-deurs kast komt de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. Wish is een opbergkast die gemaakt is van zwart ijzer met een used look op en staat op een hoog (49 cm) en slank (2cm) onderstel. De deuren (hxb: 76x40cm) zijn gemaakt van zwart metaal en zijn voorzien van een greepje (hxd: 8x2cm). Door het slanke onderstel toont Wish ruimtelijk in huis, maar biedt wel veel opbergruimte! Het interieur van de Wish kast is voorzien van 1 legplank over de gehele breedte van de kast. De afstand tussen de legplanken is 38 cm en de kast is 31,5 cm diep. Onderin is Wish voorzien van 2 lades (hxb 19x41,5cm). Deze Wish 2-deurs kast heeft een gewicht van 31 kg met een maximaal draaggewicht van 100 kg. Wish wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »