❤️ De showroom van PureWonen bezoeken ?
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Woolly Draaifauteuil Schapenvacht Groen

    849,- Niet op voorraad: Geïnteresseerd? We houden u op de hoogte via de email!
    Vriendelijke draaifauteuil met organische vormen Groene schapenvacht (100% polyester) met zwart stalen frame Draai in elke gewenste richting! H 71 cm x B 84 cm x D 88 cm De Woolly draaifauteuil uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome heeft ee... Toon meer
    1 variaties

    Al onze meubelen worden gratis bezorgd in Nederland, met uitzondering van de eilanden en producten uit de categorie sale.

    • Gratis 5 jaar garantie op zit meubelen
    • Beoordeling 9,1 op Kiyoh uit 314 beoordelingen
    • Veilig en achteraf betalen
    • Bezoek onze showroom

    Andere mensen bekeken ook:

    Heeft u een vraag over dit product?

    Heeft u een vraag over dit product?

    Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van het perfecte product

    Productomschrijving, maten en kleuren

    Vriendelijke draaifauteuil met organische vormen Groene schapenvacht (100% polyester) met zwart stalen frame Draai in elke gewenste richting! H 71 cm x B 84 cm x D 88 cm De Woolly draaifauteuil uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome heeft een vriendelijke, zachte uitstraling en is voorzien van afgeronde vormen. De draaifauteuil is bekleed met een héérlijke zachte stof in een warme groene tint. Het onderstel is gemaakt van staal voorzien van een mat zwarte poedercoating. Draaifauteuil Woolly nodigt uit om eens lekker te relaxen en heeft een hoog knuffelgehalte! De draaifauteuil heeft een zithoogte van 46 cm, een zitdiepte van 60 cm en de zitbreedte is 56 cm. De poothoogte van de stoel is 5,5 cm met een diameter van 67 cm. De hoogte van de armleuningen zijn 60 cm. De Bobby fauteuil heeft een relaxte en comfortabele zit. Vlek schoonmaken met een meubelshampoo. Niet verzadigen met vloeistof. Door de pool van de stof moet er mogelijk geborsteld worden om het uiterlijk te herstellen. Woolly heeft een maximaal draaggewicht van 125 kg en weegt zelf 18,5 kg. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »